MARKERINGSKURS

För dig som tränar specialsök, nose work, kantarellsök, spår eller om du bara vill komma igång med en rolig aktivering och du vill lär din hund en bra markering. Vi fokuserar på att lära hunden att sätta sig med fokus på det man hittar. Vi backar tillbaka och börjar från grunden och bygger vidare på stadgan. Vi jobbar med fokus på att hitta kong (röd). Efter hunden förstått leken att sitta och fokusera med blicken mot föremålet kong - kommer den att fortsätta göra det när den hittar andra ämnen/saker du ber hunden leta efter - så länge du tänker på att belöna rätt.
Alla hundar kan lära sig att markera med det krävs träning mellan tillfällena för att man ska få ut maximalt av kursen. Markering är en färskvara som du alltid behöver träna när du jobbar med hundar som får söka efter saker, dofter, mm. Du kan gå denna kurs som en grundkurs eller om du vill fortsätta din träning och få hjälp så försvårar vi och gör en fortsättningskurs. 

Kursen hålls i vår lokal i Hemmesta. Max 3 deltagare (minimum 2 deltagare)
4 tillfällen à 1 timme alternativt  3 tillfällen à 1,5 timme
Kursavgift: 1.900:-

KURSER:

Intensivkurs: onsdag 8 maj - kl. 13.00-14.00 (övriga tillfällen: må 13/5, ons 15/5, må 20/5) - instr jenny

Onsdag 8 maj - kl. 18.00-19.30 (övriga tillfällen: 15/5, 22/5) - instr jenny / nina

Kvällskurs läggs upp efter intresse-anmälan - det krävs minst 2 deltagare för att kursen ska bli av.VÄNLIGEN ANMÄLA ER TILL KURS VIA MAIL - info@lyckligahundar.se - då vår ANMÄLAN - blankett inte fungerar fn. support jobbar för att lösa.... för anmälan - behöver vi namn, adress, mobilnr, ras, namn på hunden - vilken kurs du vill anmäla dig till.

ANMÄLAN